Heeft u lichamelijke klachten of een blessure? Meldt u zich dan zo snel mogelijk aan bij Intercure Huizen. Wanneer u zich aanmeldt  zal er zo snel mogelijk een eerste afspraak gemaakt worden. Tijdens het eerste bezoek wordt er gekeken en beoordeeld of verder fysiotherapeutisch onderzoek of sportrevalidatie nodig is.

Dit onderzoek helpt uw fysiotherapeut om een diagnose te stellen. Zo kan hij eventuele oorzaken van uw klacht(en) vinden en in overleg met u een behandelplan en/of revalidatieschema op stellen.

Naast behandeling in de praktijk, is het ook erg belangrijk dat u zelf oefeningen thuis doet. Deze worden afgestemd op uw mogelijkheden en situatie. Ter ondersteuning van oefentherapie kan uw fysiotherapeut ook gebruik maken van massage. Hij zal u daarin adviseren en voorlichten.

Uw fysiotherapeut probeert u zo gericht mogelijk te begeleiden. Zo bent u bewust wat wel goed voor uw lichaam is en wat niet. Het is natuurlijk de bedoeling dat de klachten niet meer terug komen.

Het doel is om zo snel mogelijk weer zelf uw dagelijkse bezigheden uit te voeren of uw sport te beoefenen. Dat verreist goede samenwerking tussen fysiotherapeut en patiënt. Het is dus belangrijk dat u zelf meewerkt aan het verminderen van uw klachten. Door de opgegeven oefeningen uit te voeren. En te vertellen hoe u zich voelt of wat bijvoorbeeld niet goed voor u is.

Wilt u een afspraak maken bij Intercure Huizen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldfomulier.

Aanmelden
werkwijze