Het kan zomaar gebeuren dat u tijdens het sporten geblesseerd raakt. Dat is natuurlijk erg vervelend. Daarom is er Sportrevalidatie. De fysiotherapeut probeert u zo snel mogelijk te laten revalideren. Zodat u weer snel uw sportbeoefeningen kunt hervatten. Een blessure oplopen gebeurt niet alleen tijdens het sporten, dat kan ook op werk of thuis gebeuren. Sportrevalidatie is er ook voor mensen die op een andere manier geblesseerd raken waardoor zij op dit moment niet in staat zijn hun sport te beoefenen.

De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u professioneel, zodat u snel weer op uw oude sportniveau zit. Oefentherapie staat centraal bij de handeling van sportblessures. De fysiotherapeut weet als geen ander wat er tijdens het sporten kan gebeuren en hoe u geblesseerd kunt raken. Ook weet hij hoe belangrijk sport voor u en uw vereniging is. Dit ziet u terug in het behandelplan en revalidatieschema, dat hij samen met u op maat maakt. Hij houdt daarbij rekening mee met uw mogelijkheden en de sport die u beoefent.

Uw fysiotherapeut heeft verschillende behandelmogelijkheden. Deze worden afgestemd naar het behandelplan en revalidatieschema. Hij zal ervoor zorgen dat u weer zo snel mogelijk en zo sterk mogelijk uw sport kunt beoefenen.

Heeft u een blessure opgelopen? Maak dan snel een afspraak met de fysiotherapeut.

Maak afspraak
revalidatie-visual