Het menselijk lichaam bestaat uit een goed planmatig geheel van spieren, gewrichten en botten. Lopen, rennen, bukken, springen, zijn bewegingen die volkomen zelf sprekend zijn. Maar wanneer u bij deze bewegingen last krijgt, is die niet meer zo vanzelfsprekend. Om van deze klachten af te komen is het verstandig om naar een fysiotherapeut te gaan. De fysiotherapeut is de specialist in bewegen. Bij hem kunt u terecht met al uw klachten. Hij zal met een op maat gemaakte behandeling uw klachten verhelpen, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

U bent niet de enige die naar de fysiotherapeut gaat. Jaarlijks ontvangen de fysiotherapeuten in Nederland zo’n 2,5 miljoen patiënten, van jong tot oud, in hun praktijk. Patienten hebben vooral klachten vanwege hun houding of omdat bewegen problemen oplevert. Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt u zodat u weer normaal uw dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren.

Heeft u één of meerdere van deze klachten, dan is het verstandig om een fysiotherapeut te raadplegen: rugklachten, nekklachten, hoofdpijn, whiplash, pijn en stijfheid van gewrichten, verstuikte enkel, osteoporose, artrose (slijtage), luchtwegproblemen, tennis/golfers elleboog of een sportblessure.

Heeft u lichamelijke klachten? Maak dan snel een afspraak met de fysiotherapeut.

Maak afspraak
fysiotherapie